Angemacht - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Angemacht

Angemacht

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de vitel, miel sau pui, 2 linguri grasime, 2 linguri faina, 1-2 lamii, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara din carne de vitel, de miel sau de pui. Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare.
Se serveste cu felii de lamiie curatate de coaja.
3.653 vizualizări
599 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.