Ton alla genovese - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Ton alla genovese

Ton alla genovese

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati de ton, 200 g ciuperci, 30 g unt, 1 catel de usturoi, patrunjel, 1 lingura de faina, vin alb, 1/2 lamaie (zeama), sare, piper, 2 lingurite ulei.

Mod de preparare: Puneti intr-o tava ulei, faina, patrunjelul si catelul de usturoi, deasupra asezati tonul, ciupercile feliate, sare, piper dupa gust si turnati vinul. Se pune la cuptor cca. 20-25 de minute la foc moderat, iar cu putin inainte sa fie gata adaugati untul si zeama de lamaie.
5.143 vizualizări
927 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
3. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
7. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Rulouri cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
10. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Bucatini alla matriciana (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Ton cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
21. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
22. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.