Tartă cu legume (I) - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Tartă cu legume (I)

Tartă cu legume (I)

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g vinete, 250 g dovlecei, 1 ardei, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 400 g rosii tocate sau din conserva, 1 lingura ulei de masline, 1/2 lingurita sare, 1 virf cutit piper, 1-2 lingurite cimbru, 75 g unt sau margarina, 2 dl faina, 80 g parmezan ras, 100 g telemea sau feta.

Mod de preparare: Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri. Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se imprastie aluatul deasupra.
4.342 vizualizări
872 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sufleu de ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
12. Tartă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Jumări cu legume şi şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Piftie de crap (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
22. Peşte cu legume de vară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
26. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.