Tartă cu legume (I) - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Tartă cu legume (I)

Tartă cu legume (I)

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g vinete, 250 g dovlecei, 1 ardei, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 400 g rosii tocate sau din conserva, 1 lingura ulei de masline, 1/2 lingurita sare, 1 virf cutit piper, 1-2 lingurite cimbru, 75 g unt sau margarina, 2 dl faina, 80 g parmezan ras, 100 g telemea sau feta.

Mod de preparare: Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri. Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se imprastie aluatul deasupra.
4.102 vizualizări
790 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
5. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
10. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Risotto cu legume de primăvară (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Prăjitură cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tartă cu fructe exotice (Dulciuri > Torturi)
25. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
29. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.