Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Tartă cu legume (I) |
Tartă cu legume (I)
Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 250 g vinete, 250 g dovlecei, 1 ardei, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 400 g rosii tocate sau din conserva, 1 lingura ulei de masline, 1/2 lingurita sare, 1 virf cutit piper, 1-2 lingurite cimbru, 75 g unt sau margarina, 2 dl faina, 80 g parmezan ras, 100 g telemea sau feta. Mod de preparare: Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri. Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se imprastie aluatul deasupra.
4.102 vizualizări
Versiunea printabilă790 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume) 3. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri) 5. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte) 10. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri) 11. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 12. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri) 15. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 16. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Risotto cu legume de primăvară (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 18. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Prăjitură cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri) 23. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Tartă cu fructe exotice (Dulciuri > Torturi) 25. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 27. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 28. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 29. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume) |