Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Supă vieneză |
Supă vieneză
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g carne, o lingura boia, 500 g cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 g untura, 2 catei de usturoi. Mod de preparare: Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
6.654 vizualizări
Versiunea printabilă943 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă cremă de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Supă cremă de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de legume cu zer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |