Supă vieneză - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Supă vieneză

Supă vieneză

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, o lingura boia, 500 g cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 g untura, 2 catei de usturoi.

Mod de preparare: Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
4.791 vizualizări
531 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de usturoi (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă aurie de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu cuş-cuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cremă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.