Supă vieneză - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Supă vieneză

Supă vieneză

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, o lingura boia, 500 g cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 g untura, 2 catei de usturoi.

Mod de preparare: Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
4.496 vizualizări
480 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă rece de castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.