Supă vieneză - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Supă vieneză

Supă vieneză

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, o lingura boia, 500 g cartofi, 5 buc. ceapa, o lingura faina, 2-3 oase, piper, sare, 80 g untura, 2 catei de usturoi.

Mod de preparare: Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
7.004 vizualizări
1.047 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de cartofi aromată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de mazăre cu migdale (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de scoici (midii, stridii) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.