Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.564 vizualizări
973 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.