Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.518 vizualizări
956 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă Tarator (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu iaurt, orez şi mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de hasmaţuchi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.