Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană |
Supă toscană
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale. Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge. Se serveste calda cu paine.
5.146 vizualizări
Versiunea printabilă818 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Supă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |