Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.460 vizualizări
939 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de broccoli cu brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de gutui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă vieneză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.