Supă toscană - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă toscană

Supă toscană

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 linguri ulei de masline, 2 cepe mari, 4 catei de usturoi, 1 carnat italian iute, 1 carnat italian normal, 1 carnat afumat cu usturoi, 9-10 cartofi noi, 1 cutie frisca lichida mica (475 ml), 2 conserve de zeama de pui), 1 frunza de Kale.

Mod de preparare: Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa, dupa care se pun cartofii taiati rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min. pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.
5.146 vizualizări
818 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.