Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.530 vizualizări
918 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cu cuş-cuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.