Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.407 vizualizări
886 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă uşoară de mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.