Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.578 vizualizări
934 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă toscană (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă vieneză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pâine cu ierburi aromate (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.