Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.479 vizualizări
905 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ghebe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.