Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.378 vizualizări
871 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de chimen cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cremă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Supă de hasmaţuchi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mazăre cu migdale (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.