Supă italienească cu pâine - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă italienească cu pâine

Supă italienească cu pâine

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii groase de paine intermediara (veche), 2-3 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 250 g rosii, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei de masline (pentru prajit), 3/4 l supa concentrata de legume (Knorr+apa), piper, 1 varf de cutit nucsoara, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se taie feliile de paine in opt si se ung cu usturoiul zdrobit cu sare si frecat cu uleiul de masline. Se asaza pe o tava, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca la 220 grade C. Se curata zarzavatul, se taie marunt si se caleste in uleiul incins, pana devine sticlos. Se adauga rosiile (fara pielita si seminte), se toarna deasupra supa concentrata si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc potrivit. Se gusta de sare si de piper, se adauga nucsoara pisata, se introduc bucatile de paine unsa si prajita, se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele si se serveste imediat.
4.085 vizualizări
793 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cleştar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cu iaurt, orez şi mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de morcovi cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.