Supă franţuzească cu praz - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Supă franţuzească cu praz

Supă franţuzească cu praz

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2-3 fire praz, 2-3 linguri ulei, 2-3 cartofi, 1/2 l lapte, pătrunjel verde tocat, 100 g caşcaval.

Mod de preparare: Se curăţă prazul, se spală, se taie mărunt, apoi se înăbuşă în ulei 2-3 minute. Se stinge cu 1/2 l lapte. Se adaugă sare, cartofii cruzi, raşi pe răzătoarea mică, laptele. Se fierb 10-15 minute, se pune verdeaţă tocată.
Se serveşte rece, cu caşcaval ras deasupra.
8.105 vizualizări
799 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tartă de praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu specific francez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sos de praz (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă orientală cu fructe de mare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.