Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.471 vizualizări
1.211 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Cremă de iaurt cu fructe (Dulciuri > Creme)
3. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ouă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
16. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
22. Tort de albuş cu cremă de cafea (Dulciuri > Torturi)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ouă armeneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.