Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
7.681 vizualizări
527 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Ouă umplute cu pastă de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Cremă de portocale (Dulciuri > Creme)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de broccoli cu brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă orientală cu fructe de mare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
22. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu zer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Cremă de iaurt cu fructe (Dulciuri > Creme)
28. Cremă de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.