Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.476 vizualizări
1.215 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Cremă de lămâie pentru foi (Dulciuri > Creme)
5. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
11. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
15. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ouă umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
20. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
21. Tort cu cremă de zmeură (Dulciuri > Torturi)
22. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Tort fără ouă (Dulciuri > Torturi)
24. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ouă cochete (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.