Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.445 vizualizări
1.204 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ouă cochete (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ouă pufoase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Cremă de orez cu mere caramelizate (Dulciuri > Creme)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
16. Supă rece de ridichi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Cremă caramel la pahar (Dulciuri > Creme)
19. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
24. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Chifteluţe cu ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.