Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.285 vizualizări
1.145 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Tort de piscoturi cu oua (Dulciuri > Torturi)
5. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
6. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ouă umplute picante (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ouă umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ouă cu castravecior şi muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ouă moi cu crochete de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ouă Soubise (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ouă Tonnato (Salate > Salate cu peşte)
23. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
27. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Omletă cu cremă de castraveţi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ouă umplute cu telemea (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.