Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.440 vizualizări
1.201 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de varză cu cârnaţi trandafir (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
6. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de legume cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
14. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
20. Supă rece de castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
23. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
24. Supă cremă de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Cremă caramel (Dulciuri > Creme)
26. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme)
28. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.