Supă cremă de ouă - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Supă cremă de ouă

Supă cremă de ouă

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional).

Mod de preparare: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 min), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
10.360 vizualizări
1.158 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de ghebe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
6. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Tort de bezea cu cremă de lămâie (Dulciuri > Torturi)
8. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ouă umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ouă umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
27. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
28. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.