Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez (II) |
Şniţel vienez (II)
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 bucăţi de carne de viţel (a 150 g), sare, piper proaspăt măcinat, 2 linguri făină, 2 ouă, 1 lingură lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri unt topit. Mod de preparare: Se spală carnea, se zvîntă şi se aplatizează cu lama unui cuţit lat. Se taie fiecare bucată cel puţin în 3, astfel încît să fie în total 12 şniţele mici, se sărează şi se piperează. Se dau prin făină, apoi prin oule bătute cu lapte şi la sfîrşit prin pesmet, se scutură eventual surplusul de pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi (pînă ce se rumenesc frumos) în untul încins. Se lasă să se scurgă puţin pe hîrtie absorbantă şi se servesc imediat.
4.275 vizualizări
Versiunea printabilă866 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte) 2. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Tiramisu (II) (Dulciuri > Prăjituri) 4. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 11. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri) 12. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume) 14. Supă cremă de legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi) 19. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte) 22. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 23. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 25. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Baclava (II) (Dulciuri > Prăjituri) 29. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 30. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte) |