Şniţel vienez (II) - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez (II)

Şniţel vienez (II)

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi de carne de viţel (a 150 g), sare, piper proaspăt măcinat, 2 linguri făină, 2 ouă, 1 lingură lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri unt topit.

Mod de preparare: Se spală carnea, se zvîntă şi se aplatizează cu lama unui cuţit lat. Se taie fiecare bucată cel puţin în 3, astfel încît să fie în total 12 şniţele mici, se sărează şi se piperează.
Se dau prin făină, apoi prin oule bătute cu lapte şi la sfîrşit prin pesmet, se scutură eventual surplusul de pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi (pînă ce se rumenesc frumos) în untul încins. Se lasă să se scurgă puţin pe hîrtie absorbantă şi se servesc imediat.
4.371 vizualizări
891 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
3. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată Coleslow (II) (Salate > Salate de legume)
25. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
26. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
29. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.