Şniţel vienez (II) - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel vienez (II)

Şniţel vienez (II)

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi de carne de viţel (a 150 g), sare, piper proaspăt măcinat, 2 linguri făină, 2 ouă, 1 lingură lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri unt topit.

Mod de preparare: Se spală carnea, se zvîntă şi se aplatizează cu lama unui cuţit lat. Se taie fiecare bucată cel puţin în 3, astfel încît să fie în total 12 şniţele mici, se sărează şi se piperează.
Se dau prin făină, apoi prin oule bătute cu lapte şi la sfîrşit prin pesmet, se scutură eventual surplusul de pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi (pînă ce se rumenesc frumos) în untul încins. Se lasă să se scurgă puţin pe hîrtie absorbantă şi se servesc imediat.
4.261 vizualizări
861 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
9. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
12. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
14. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mămăligă la cuptor (II) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cartofi cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
22. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.