Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.625 vizualizări
1.139 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
2. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
28. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
30. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.