Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.751 vizualizări
1.179 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
5. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
7. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
21. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
23. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.