Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.768 vizualizări
1.181 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
7. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.