Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.741 vizualizări
1.175 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
24. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
30. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.