![]() |
|
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval |
|
Sandviciuri calde cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper. Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt. Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine. Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus. Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească. Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.673 vizualizări
1.150 tipăriri 4 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|