Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
6.895 vizualizări
919 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
2. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
10. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
14. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
24. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.