Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
6.682 vizualizări
852 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
5. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
11. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
20. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
26. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
27. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.