Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.673 vizualizări
1.150 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
5. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
7. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
9. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
10. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
22. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
23. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
25. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
28. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.