Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.518 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
3. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
10. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
24. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.