Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.553 vizualizări
1.121 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
4. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
17. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
23. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
26. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.