Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.634 vizualizări
1.142 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
9. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
26. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
28. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.