Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval |
Sandviciuri calde cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper. Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt. Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine. Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus. Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească. Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.208 vizualizări
Versiunea printabilă1.015 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă) 2. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri) 4. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 9. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 11. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi) 17. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 18. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză) 20. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri) 21. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 27. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 28. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri) 30. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) |