Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.564 vizualizări
1.124 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
6. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
11. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
24. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
29. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.