Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.759 vizualizări
1.181 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
3. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
6. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
11. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
21. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
24. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.