Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.746 vizualizări
1.178 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
13. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
22. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
25. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
26. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.