Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.201 vizualizări
1.011 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.