Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.208 vizualizări
1.015 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
4. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
9. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
21. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
30. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.