Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.752 vizualizări
1.179 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
2. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
9. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
13. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
25. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
27. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.