Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.750 vizualizări
1.179 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
5. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
7. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
22. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
23. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.