Sandviciuri calde cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sandviciuri calde cu caşcaval

Sandviciuri calde cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 felii de baghetă (pîine albă), 150 g caşcaval, 150 ml lapte, 80 g unt moale, sare, piper.

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C şi ungeţi o tavă mai mare cu unt.
Radeţi caşcavalul, puneţi-l într-un bol, adăugaţi laptele, puţină sare şi piper măcinat şi amestecaţi-le bine.
Ungeţi toate feliile de pîine cu unt (doar pe o parte) şi puneţi 8 dintre ele pe tavă, cu partea unsă în sus.
Turnaţi peste fiecare cîte puţin din amestecul de caşcaval cu lapte, aşezaţi deasupra celelalte 8 felii de pîine unse (cu partea unsă peste caşcaval) şi daţi-le 10 minute la cuptor, să se rumenească.
Serviţi-le calde, cu salată verde bine asezonată.
7.702 vizualizări
1.165 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
8. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
13. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
16. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
23. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
29. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.