Salată de capere (II) - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Salată de capere (II)

Salată de capere (II)

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 rosii, 2 linguri capere in saramura, 1 legatura ceapa verde, 10 masline, 1 lingurita boia iute, 2 linguri otet din mere, 1 telina mica, 1 catel usturoi, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita oregano, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune la fiert apa in care se scufunda rapid rosiile, care apoi se pun in apa rece si se decojesc.
Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron mare.
Se curata telina si se taie in felii subtiri sau in bastonase, se adauga in castron.
Se taie ceapa in rondele si se pune in castron.
Se amesteca separat otetul, boiaua, oregano, usturoiul, sarea si piperul dupa gust.
Se preseaza cu o lingura de lemn caperele, se adauga impreuna cu maslinele in castron peste rosii, telina si ceapa.
Se toarna sosul peste legume si se amesteca bine.
Este bine sa se prepare in castroane individuale pentru a nu se pierde aroma caperelor.
3.884 vizualizări
806 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume)
2. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
3. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
8. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
10. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
13. Salată naturistă (Salate > Salate de legume)
14. Îngheţată de pepene galben (II) (Dulciuri > Îngheţate)
15. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
16. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
19. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Chec cu rahat (II) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
26. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
28. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.