Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.377 vizualizări
870 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
2. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
3. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
7. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
9. Jumări cu ton şi vermut (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Jumări cu ardei gras şi roşii (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume)
16. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
20. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
24. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Prăjitură cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
27. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)
30. Prăjitură Ambasador (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.