Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.479 vizualizări
916 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spaghete cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Sos salsa verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată cu tofu (Salate > Salate de legume)
6. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
7. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
10. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Pizza cu mere şi brânză de burduf (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Cremă de sfeclă cu stafide şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vişinată (Băuturi > Lichioruri)
22. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
23. Mămăligă cu salvie (Mâncăruri > Preparate din mălai)
24. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
28. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.