Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.383 vizualizări
872 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
4. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
6. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
7. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
8. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
9. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
12. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
14. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Prăjitură caramelizată cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
18. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
19. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
25. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)
28. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
29. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.