Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.447 vizualizări
907 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
2. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
3. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Fasole verde cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
12. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
16. Ceapă picantă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
21. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
22. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
25. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
27. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.