Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.547 vizualizări
937 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
8. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
9. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
10. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
13. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
15. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
17. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
19. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
25. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
28. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.