Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.388 vizualizări
876 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Chec cu cacao şi nucă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
5. Prăjitură cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
6. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi)
7. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
8. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pastitsio (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
11. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
15. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată italiană (Salate > Salate de legume)
20. Haşe de macrou afumat cu frişcă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Gogoşi americane (Dulciuri > Gogoşi)
22. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
27. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.