Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.238 vizualizări
818 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
6. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
7. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
8. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
13. Sufleu de piersici (Dulciuri > Creme)
14. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
17. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
19. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
24. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
29. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
30. Rasol cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.