Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.533 vizualizări
934 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Salată de varză albă cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
11. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
13. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
15. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
16. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
21. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
25. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sufleu glasat cu pere (Dulciuri > Creme)
27. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
29. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.