|  |   | 
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat | 
| 
    Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat
    
       Reţetă tradiţională din Franţa 
    
    Timp de preparare: 25 min.
     Complexitate: redusă Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde. 
    4.480 vizualizări
    
     916 tipăriri 3 trimiteri  Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter | 
| Alte reţete | 
|  1. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  2. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)  3. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  4. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)  5. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)  6. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)  7. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)  8. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)  9. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)  10. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)  11. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)  12. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)  13. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)  14. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)  15. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)  16. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)  17. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)  18. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)  19. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)  20. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)  21. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)  22. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  23. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  24. Roşii umplute cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)  25. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)  26. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)  27. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)  28. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)  29. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)  30. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume) |