Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.048 vizualizări
767 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton şi roşii (Salate > Salate cu peşte)
2. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
5. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
7. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
8. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
10. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
12. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
13. Prăjitură cu prune şi răzătură (Dulciuri > Prăjituri)
14. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
16. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
22. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Mămăligă cu salvie (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Tort de migdale, alune sau nuci (Dulciuri > Torturi)
28. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.