Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 macrouri mari, 4 rosii mici, 1 castravete, 1 legatura de menta, 1 legatura de tarhon verde, cateva codite de ceapa verde, 2 lamai, 150 ml ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se curata castravetele de coaja si se taie in 8 bucati, care se scobesc cu multa grija, lasandu-li-se fundul. Se umplu rosiile si bucatile de castravete cu amestecul de peste afumat si verdeata si se servesc imediat, cu garnitura de salata verde.
4.382 vizualizări
871 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tort de biscuiţi cu cacao şi cafea (Dulciuri > Torturi)
4. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
6. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
7. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
11. Sângerete (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
16. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată cu frişcă (Dulciuri > Creme)
18. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pilaf de orez cu ardei şi boabe de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
23. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
25. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Prăjitură caramelizată cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
30. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.