Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Pui marocan cu ananas |
Pui marocan cu ananas
Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 pui, 2 cepe, 2 banane, 1 conserva de ananas (rondele), 1/2 lingurita ginger, 1/2 lingurita sare, 2 lg. miere, 2 lg. zahar, 1/2 pahar ulei, 100 g migdale, 1 baton scortisoara. Mod de preparare: Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul este acoperit. Se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga scortisoara, zaharul, mierea, ananasul si bananele taiate rondele, si mai lasa 5 min sa fiarba. Migdalele se pregatesc separat. Se decojesc in apa fierbinte si apoi se calesc in ulei. Se aseza pe un platou bucatile de pui cu sosul si se orneaza cu ananasul, banane si migdale.
7.196 vizualizări
Versiunea printabilă1.067 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 3. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi) 7. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 8. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 14. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi) 18. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 26. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi) 29. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 30. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |