Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.773 vizualizări
1.325 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
2. Chiftele din cartofi cu tărîţe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
13. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
15. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
20. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ouă umplute picante (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
25. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Găluşte tăiate în patru (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.