Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.800 vizualizări
1.328 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Curcan umplut cu roşii (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tort Cabana (Dulciuri > Torturi)
4. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Mâncare de curcan cu castane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Campari Orange (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
7. Aluat franţuzesc (Dulciuri > Aluaturi)
8. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
13. Prăjitură cu smochine (Dulciuri > Prăjituri)
14. Parfe de banane (Dulciuri > Îngheţate)
15. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
25. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
27. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.