Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.749 vizualizări
1.318 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
3. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Quemone din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Curcan umplut cu roşii (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
8. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Tocăniţă de cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
22. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ardei copţi marinaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
28. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.