Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.802 vizualizări
1.328 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
2. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
8. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
11. Muşchi de miel cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
13. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
14. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
15. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
21. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.