Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.776 vizualizări
1.326 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca apetisantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată napoletană cu macaroane (Salate > Salate cu peşte)
4. Prăjitură cu marţipan (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
9. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Îngheţată de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
11. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe)
16. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Dublin Coddle (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.