Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.788 vizualizări
1.327 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
4. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
8. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
9. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
10. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
11. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Huevos Motulenos (ouă în stilul Motul) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Tocăniţă de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
17. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Bărcuţe de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.