Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.746 vizualizări
1.318 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brânză de oaie cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
6. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
10. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Gustărică ţărănească (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Anghinare prăjită (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Frigănele de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Sparanghel cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.