Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.815 vizualizări
1.331 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Garnitură de portocale, mere şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
3. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Şuncă fiartă în vin cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Tocăniţă de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
14. Ştiucă cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
16. Găină cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Omletă ţărănească cu ton (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
20. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)
21. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Jumări cu vinete umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Şarlotă de viţel cu vinete prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pulpă de miel la cuptor umplută cu legume mexicane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
27. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.