Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.740 vizualizări
1.318 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
3. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Somon cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
12. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Chifteluţe de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
29. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Brânză dulce cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.