Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.759 vizualizări
1.325 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tortilla Espanola (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
8. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
12. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
14. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
15. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
19. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Cuiburi de macaroane cu somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.