|  | 
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor | 
| 
    Pui în sos dulce-acrişor
    
       Reţetă tradiţională din China 
    
    Timp de preparare: 20 min.
     Complexitate: redusă Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti. Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper. Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul. 
    12.702 vizualizări
    
     1.310 tipăriri 21 trimiteri  Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter | 
| Alte reţete | 
|  1. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)  3. Chifteluţe de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  4. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)  5. Turnuleţ cu hering marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)  6. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)  7. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)  8. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)  9. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)  10. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)  11. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  12. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)  13. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)  14. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)  15. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)  16. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)  17. Plăcintă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)  18. Bocceluţe cu brânză (Dulciuri > Prăjituri)  19. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)  20. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)  21. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)  22. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)  23. Flanuri cu pere (Dulciuri > Prăjituri)  24. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)  25. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)  26. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)  27. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)  28. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)  29. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)  30. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |