Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.595 vizualizări
1.262 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
2. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
5. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Cafea irlandeză (Băuturi > Cafele)
9. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
24. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Anghinare prăjită (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.