Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.278 vizualizări
1.153 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
3. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme)
6. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
11. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Tartar de heringi afumaţi cu muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ardei cu umplutură de vinete şi ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ridichi umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Îngheţată Zica (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.