Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.772 vizualizări
1.325 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
2. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
5. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
6. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Cartofi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Heringi cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
19. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
23. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
24. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
26. Îngheţată de cafea cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
27. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.