Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.811 vizualizări
1.331 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
7. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
8. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Heringi cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
12. Îngheţată de căpşuni, zmeură, fragi (Dulciuri > Îngheţate)
13. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Cozonac bucovinean (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
23. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
25. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
27. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.