Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.718 vizualizări
1.316 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
4. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
5. Banane Mamdazi (Dulciuri > Prăjituri)
6. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Pană de somn (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
13. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
14. Ruladă de curcan cu prune uscate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
18. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Tort de kiwi cu brânză (Dulciuri > Torturi)
20. Găluşte cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sos de praz (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.