Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
11.019 vizualizări
853 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
3. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Legume mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
12. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
15. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
20. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Rites cu rozmarin (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
29. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.