Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.764 vizualizări
1.325 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Ardei cu umplutură de vinete şi ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
13. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Marinată de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Prăjitură cu smochine (Dulciuri > Prăjituri)
19. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Pâine cu mac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
24. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Cremă din prune uscate (Dulciuri > Creme)
28. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.