Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.783 vizualizări
1.327 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
4. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
8. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
11. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
12. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci)
17. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
20. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ouă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
25. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
26. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
30. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.