Piroşti cu varză acră - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu varză acră

Piroşti cu varză acră

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 1 varza acra mica, 1-2 cepe prajite, piper, ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Umplutura: Se taie varza ca fideaua si se stoarce bine. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga piper.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime.
4.961 vizualizări
681 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Varză ca la Cluj (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
9. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
17. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Risotto cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Peşte cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Piroşti cu varză dulce (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
23. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Găluşte de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
27. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.