Piroşti cu varză acră - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu varză acră

Piroşti cu varză acră

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 1 varza acra mica, 1-2 cepe prajite, piper, ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Umplutura: Se taie varza ca fideaua si se stoarce bine. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga piper.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime.
6.972 vizualizări
1.020 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
6. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
8. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
11. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
16. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ghembetz cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Sarmale de varză acră cu orez şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.