Piroşti cu varză acră - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu varză acră

Piroşti cu varză acră

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 1 varza acra mica, 1-2 cepe prajite, piper, ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Umplutura: Se taie varza ca fideaua si se stoarce bine. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga piper.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime.
6.384 vizualizări
905 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
9. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Gâscă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
17. Varză murată (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
25. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
27. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
29. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.