Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.643 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
2. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
3. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Choux a la creme cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
5. Glazură de ciocolată (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
6. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciuperci italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Omletă flambată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cremă de orez cu mere caramelizate (Dulciuri > Creme)
21. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
26. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
28. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
29. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ruladă de omletă cu mentă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.