Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.613 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
2. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Cozonac ca la mama acasă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
4. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
7. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Telemea în frunze de viţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Clătite cu căpşuni (Dulciuri > Clătite)
13. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
16. Prăjitură de griş cu coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
17. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
20. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Prepeliţe la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Plătică la cuptor cu cartofi copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
26. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
27. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.