Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.665 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
3. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Eclere cu cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
8. Omletă simplă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
10. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
11. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
12. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
17. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
20. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme)
21. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
22. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
23. Mititei speciali (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
26. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
27. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Calamar cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.