Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.679 vizualizări
1.184 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură regală cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
2. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ruladă cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Plăcinte poale-n brîu (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
8. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Kalakukko (plăcintă cu hering) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
13. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
18. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
19. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
22. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Cremă de mere la cuptor (Dulciuri > Prăjituri)
26. Pilaf cu fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Fudulii de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
28. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
30. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.