Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.671 vizualizări
1.182 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
3. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
4. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
9. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
12. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Risotto cu dovlecei si lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
16. Crap prăjit cu zeamă de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Morcovi orientali (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Tort Marilena cu lichior (Dulciuri > Torturi)
20. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Limbă de mare cu legume Provençal (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
26. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Omletă dulce cu lichior de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
28. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.