Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.658 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de castraveţi cu roşii şi ceapă (Salate > Salate de legume)
4. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mititei de vită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
11. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
14. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
15. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
16. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
19. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pilaf de urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
22. Muşchi de vită cu legume de vară (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
24. Merlan cu şvaiţer (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cupolă cu căpşuni (Dulciuri > Torturi)
26. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Măduvioare la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.