Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.532 vizualizări
1.166 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
5. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
6. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
7. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume)
8. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ruladă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Salată de cicoare radicchio (Salate > Salate de legume)
12. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
13. Risotto cu limbă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
15. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Cremă de lămâie cu portocale marinate (Dulciuri > Creme)
17. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
20. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
24. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
25. Sfârâială dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată italienească (Salate > Salate cu ouă)
28. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
29. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.