Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.617 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ştiucă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
9. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
12. Colaci marmoraţi (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
13. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Kaizer cu varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort cu gelatină (Dulciuri > Torturi)
16. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
23. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
24. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume)
26. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Blanquette de veau (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Fasole verde cu omletă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.