Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.652 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
2. Frigănele de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Clătite cu lapte de soia (Dulciuri > Clătite)
6. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de şuncă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
10. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
11. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Crap cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tortilla Espanola (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tort Doboş cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
18. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tort de ciocolată cu biscuţi de cacao (Dulciuri > Torturi)
20. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
21. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.