Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.590 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme)
8. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
10. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
12. Baclava cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
13. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Flanuri cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
15. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
16. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Legume a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Choux a la creme cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
19. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
21. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
22. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
23. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Lichior de portocale (Băuturi > Lichioruri)
29. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
30. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.