Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.068 vizualizări
1.076 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Măsline umplute (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tort Malakoff (Dulciuri > Torturi)
4. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
6. Salată de conopidă (Salate > Salate de legume)
7. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
8. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
9. Calamar cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Conopidă conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
12. Tort Angelica cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
15. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Plăcintă macedoneană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ouă a la Frankfurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ţelină şi portocale (Salate > Salate de legume)
26. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.