Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
8.904 vizualizări
1.042 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
4. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)
5. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
7. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Dulceaţă de pătlăgele verzi (gogonele) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
11. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume)
12. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Plachie de fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
15. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă de castraveţi de la gheaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Baclava grecească (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
28. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.