Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.592 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
2. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
4. Plachie de fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
8. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
12. Prăjitură de griş cu coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
18. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Merlucius cu rozmarin la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Tartă parfumată cu măsline verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Mămăligă cu brânză de burduf la cuptor (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Tort Doboş cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
26. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
30. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.