Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.648 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Calamar cu ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
5. Baclava grecească (Dulciuri > Prăjituri)
6. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
9. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Mititei speciali (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ştiucă cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Latkes (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
16. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
19. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
25. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
27. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
28. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mămăliguţă pripită (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Marmeladă de dovleac (Conserve de fructe > Marmelade)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.