Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.653 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Merlucius împachetat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tort de ciocolată Daniela (Dulciuri > Torturi)
8. Ruladă cu cremă de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
9. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
12. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Scrumbii italiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Colaci marmoraţi (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
15. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
17. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
20. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
21. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite)
22. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
23. Cupolă de portocale (Dulciuri > Torturi)
24. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
26. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.