Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.686 vizualizări
1.188 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
3. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Iceberg cu ciocolata (Dulciuri > Torturi)
7. Cremă cu două feluri de ciocolată (Dulciuri > Creme)
8. Cremă de zahăr ars cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
9. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
10. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
12. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
13. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată festivă de citrice (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Tort de bezea cu cremă de lămâie (Dulciuri > Torturi)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Supă meridională (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
25. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
26. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
28. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Baclava cu nucă de cocos (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.