Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.589 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Glazură rapidă de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
2. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
5. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciulama de ciuperci cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
17. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)
18. Topirea slăninii (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
19. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Lipie cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Ruladă cu frişcă şi zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
25. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
28. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
29. Ficat condimentat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.