Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.675 vizualizări
1.182 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Deliciu cu mere, miere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată cu vinete şi dovlecei cruzi (Salate > Salate de legume)
3. Tartă cu lămâie (I) (Dulciuri > Prăjituri)
4. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
6. Somon la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
8. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Mititei speciali (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
13. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
17. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vinete la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
30. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.