Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.605 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
3. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Slănină cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tartă de ciocolată (II) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe)
11. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
14. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
16. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
17. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
20. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Îngheţată din suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
25. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
29. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Tort Grilias (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.