Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.375 vizualizări
1.142 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Mămăligă cu ochiuri în cuib (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
5. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
6. Clătite cu urdă dulce (Dulciuri > Clătite)
7. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
8. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Marmeladă de caise (Conserve de fructe > Marmelade)
11. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
12. Sufleu cu lămâie (Dulciuri > Creme)
13. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
14. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
21. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Unt de lămâie (Dulciuri > Creme)
23. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. File de calcan cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
26. Tort de îngheţată cu cupolă de bezea (Dulciuri > Torturi)
27. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
28. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Spanac cu şuncă şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.