Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.600 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de post (Salate > Salate de legume)
5. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
6. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
8. Gulaş cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sparanghel cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
20. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
23. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
25. Barmbrack (Pâine irlandeză cu fructe uscate) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.