Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.575 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Linguini cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
8. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
10. Supă limpede (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
13. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme)
16. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de vară cu roşii şi tofu (Salate > Salate de legume)
18. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
22. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Îngheţată a la Iulia (Dulciuri > Îngheţate)
25. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Plachie de crap cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
30. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.