Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.655 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
6. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Linguini cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Ciulama de găină, gâscă, curcan, viţel, iepure domestic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Cod a la french country (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Lingua al bagnetto rosso (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
16. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Peşte la cuptor cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
19. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
20. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
21. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Peşte la cuptor (dietetic) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
28. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.