Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.494 vizualizări
1.158 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
2. Salată de ciuperci maramureşeană (Salate > Salate de legume)
3. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
4. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Clătite braşovene (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Limbă fiartă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Caracatiţă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
12. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
13. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
17. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
23. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
28. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.