Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.598 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
2. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
4. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
5. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Lichior de căpşuni (Băuturi > Lichioruri)
7. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată bulgărească cu cartofi (Salate > Salate de legume)
9. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
11. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Pacheţele de pui cu mozzarella (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
19. Somn cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme)
23. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
28. Mămăligă cu salvie (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pizza vegetală (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.