Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.662 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Fudge de ciocolată (Dulciuri > Creme)
5. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
6. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Calamar cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Varză de China la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Scrumbie italiană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pilaf de urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
18. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
20. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
21. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Bulion de ardei (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
26. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
27. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
28. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
29. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ciulama de ciuperci cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.