Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.379 vizualizări
1.142 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
2. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
3. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Găluşte cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
7. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
12. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
13. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
15. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
17. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
19. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
22. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Glazură rapidă de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
25. Limbă de mare cu legume Provençal (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Scrumbii la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
29. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.