Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.663 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite de ou (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
5. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)
8. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
10. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Prăjitură regală cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Baclava cu nucă de cocos (Dulciuri > Prăjituri)
14. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
17. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
18. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
21. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
23. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
24. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
26. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
28. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.