Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.564 vizualizări
1.171 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Choux a la creme cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
3. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
5. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume)
7. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Brownies zemoase cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
14. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
15. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
20. Glazură galbenă (Dulciuri > Creme)
21. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Macaroane cu broccoli (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ciuperci cu pilaf (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Clătite cu cremă de castane (Dulciuri > Clătite)
25. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.