Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.649 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite (Dulciuri > Clătite)
2. Praz cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
6. Mămăligă cu ochiuri în cuib (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Latkes (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
12. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
14. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
15. Tagliatelle cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Biban de mare la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
18. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
19. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
23. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Prăjitură glazurată (Dulciuri > Creme)
28. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.