Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.682 vizualizări
1.186 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
3. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Cozonac ca la mama acasă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
6. Îngheţată vanilată (Dulciuri > Îngheţate)
7. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Flanuri cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
11. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
14. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
18. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Şalău polonez rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
25. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Îngheţată a la Iulia (Dulciuri > Îngheţate)
27. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
28. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos olandez (Sosuri > Sosuri albe)
30. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.