Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.624 vizualizări
1.177 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)
3. File de calcan cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
11. Gulaş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Clătite cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Mălai moldovenesc cu dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
17. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
18. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cremă de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Creme)
20. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)
23. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
25. Lichior de gutui (Băuturi > Lichioruri)
26. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
28. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.