Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.714 vizualizări
1.197 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
3. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
7. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
9. Broccoli cu unt de muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
11. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Cremă caramel la pahar (Dulciuri > Creme)
16. Muşchi de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
21. Broccoli cu alune prăjite (Salate > Salate de legume)
22. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ceafă de porc (garf) la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
28. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Scrumbii italiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.