Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.611 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
2. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
3. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salam din prune uscate (Dulciuri > Creme)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
8. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
10. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ciuperci în halat (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Glazură galbenă (Dulciuri > Creme)
14. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
15. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
17. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
20. Miel pane cu lapte şi pesmet (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
23. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
25. Doradă cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)
29. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.