Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar) |
Galbi (Coaste de vită la grătar)
Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare. Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge. Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine. Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte. Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
8.931 vizualizări
Versiunea printabilă1.049 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate) 3. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume) 4. Salată de varză albă cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 5. Purcel la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 6. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Ouă umplute cu ficat la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri) 9. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte) 10. Cremă de lămâie pentru foi (Dulciuri > Creme) 11. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri) 12. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 13. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai) 16. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume) 17. Tort cu ciocolată şi fructe (Dulciuri > Torturi) 18. Îngheţată din lapte şi ouă (Dulciuri > Îngheţate) 19. Morcovi orientali (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Pilaf de urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Salată de gulii (Salate > Salate de legume) 22. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi) 23. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte) 24. Deliciu de ciocolata cu blat de nuci (Dulciuri > Torturi) 25. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 27. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume) 28. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 29. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume) |