Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.608 vizualizări
1.176 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
5. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
6. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
7. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
9. Tort de bezea cu cremă de lămâie (Dulciuri > Torturi)
10. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Falafel turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
13. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
14. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
15. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
17. Delicatese de legume (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
22. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)
24. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite)
25. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
26. Cartofi la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Salată de midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Tort de clătite (Dulciuri > Torturi)
30. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.