Galbi (Coaste de vită la grătar) - reţetă tradiţională din Coreea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar)

Galbi (Coaste de vită la grătar)

Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare.

Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.656 vizualizări
1.180 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Muşchi de vită cu piper şi arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tort pina colada (Dulciuri > Torturi)
9. Mititei speciali (Mâncăruri > Fripturi)
10. Unt de lămâie (Dulciuri > Creme)
11. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
12. Aluat franţuzesc făcut la cald (Dulciuri > Aluaturi)
13. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Chifteluţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Berbec cu praz şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
17. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
20. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
23. Fructe caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
30. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.