Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano.

Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă.
Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.258 vizualizări
851 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Salsa de creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Saleuri cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
8. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
9. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
11. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
15. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
16. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
17. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
19. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Crap umplut cu ciuperci şi nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
22. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
23. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
27. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.