Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano.

Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă.
Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.461 vizualizări
908 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
3. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
11. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
14. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
15. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Dovlecei cu telemea şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
20. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
25. Salată bulgărească cu cartofi (Salate > Salate de legume)
26. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.