Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano.

Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă.
Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.362 vizualizări
880 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Chorizo de casă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
6. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
10. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sacul lui Moş Crăciun (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
17. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
18. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
20. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
22. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume)
29. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.