Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele |
Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano. Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă. Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
4.982 vizualizări
Versiunea printabilă772 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume) 9. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci) 10. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Supă cremă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume) 15. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri) 16. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 17. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume) 20. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume) 21. Praz sau tulpini de ţelină cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume) 23. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi) 24. Şalău prăjit cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi) 26. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi) 29. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 30. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri) |