Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano.

Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă.
Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.292 vizualizări
863 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ridichi de lună (Salate > Salate de legume)
2. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
4. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
5. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Zacuscă de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Prăjitură pufoasă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
9. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
10. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
12. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
21. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Jumări cu legume şi şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
29. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume)
30. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.