Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.124 vizualizări
1.074 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
3. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
4. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
5. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
12. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
16. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
19. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
26. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
30. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.