Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.260 vizualizări
1.123 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Rulouri de spanac umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
13. Spanac englezesc (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
17. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
25. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.