Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.168 vizualizări
1.098 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Frittată cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
9. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
15. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Chifle cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.