Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.112 vizualizări
1.070 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
3. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
6. Clătite cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
11. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Budincă clasică de macaroane (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Chifle cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Rulouri de spanac umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Frittată cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de spanac cu franzelă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.