Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
8.970 vizualizări
789 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
11. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
15. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Budincă de franzelă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
17. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
21. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
30. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.