Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.058 vizualizări
1.057 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
3. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
5. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pizza cu tăiţei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.