Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.256 vizualizări
1.123 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
2. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
4. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
22. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
28. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
30. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.