Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.113 vizualizări
1.071 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
6. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Macaroane cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Găluşte cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
25. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
30. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.