Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.262 vizualizări
1.123 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
2. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
4. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
26. Piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
28. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
29. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.