Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.278 vizualizări
1.128 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tocăniţă cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
10. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
19. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
23. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.