Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.295 vizualizări
1.132 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
3. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
13. Canelloni cu brânză şi spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
26. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
30. Clătite cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.