Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.184 vizualizări
1.106 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
3. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
7. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
12. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
17. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
28. Omletă cu tăiţei (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.