Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.095 vizualizări
1.065 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de spanac (Salate > Salate de legume)
6. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Piure de spanac cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
22. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.