Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.280 vizualizări
1.129 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
8. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Budincă de franzelă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
11. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.