Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.233 vizualizări
1.120 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
4. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
8. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
10. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Peşte la cuptor pe tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
17. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
25. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.