Budincă de tăiţei cu spanac - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.
10.272 vizualizări
1.127 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
3. Supă de legume cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
5. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tăiţei cu sos rece de iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Rulouri de spanac umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
19. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
24. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Clătite cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.