Pătrăţele cu ciocolată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Creme » Pătrăţele cu ciocolată

Pătrăţele cu ciocolată

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie, 100 g ciocolata alba, 150 g unt, 3 oua proaspete, 200 g zahar pudra, 4 foi de napolitana (cam 12 x 20 cm).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciocolata amaruie si ciocolata alba se pun, separat, in doua craticioare cu cate 75 g unt si se lasa sa se topeasca pe baie de apa (bain-marie). Se freaca ouale cu zaharul pudra (cu mixerul), iar crema obtinuta se imparte in doua. O jumatate se amesteca cu ciocolata amaruie calda, iar cealalta cu ciocolata alba, tot calda. Apoi se lasa sa se raceasca. Cand ciocolata este buna de uns, se iau cate doua foi de napolitana si se ung unele cu crema de ciocolata amaruie, celelalte cu crema de ciocolata alba, se lipesc, se asaza unele peste altele si se tin la frigider pana ce se-ntaresc. Se taie patrate de circa 2,5 x 2,5 cm (cu un cutit foarte ascutit) si se pastreaza la rece.
1.781 vizualizări
339 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
4. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
5. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
6. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
8. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
11. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
12. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
13. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
14. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
15. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
16. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
17. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
18. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
19. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
21. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
23. Alune cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
25. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
27. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
28. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
30. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.