Fursecuri cu glazură de ciocolată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Fursecuri cu glazură de ciocolată

Fursecuri cu glazură de ciocolată

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluatul: 140 g unt moale, 50 g zahar pudra, 120 g faina, 20 g cacao, 1/2 lingura cafea neagra macinata fin, 20 g ciocolata amaruie rasa, faina pentru planseta.
Glazura: 150 g gem de portocale, 200 g ciocolata topita pe baie de apa (bain-marie).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul pudra si in spuma obtinuta se incorporeaza faina amestecata cu cacao, cafea si ciocolata rasa. Cu mainile ude se formeaza bile de marimea unei alune, se asaza pe o tava tapetata cu hartie pentru copt (calc) si se apasa cu o furculita inmuiata in faina, ca sa li se dea o forma plata. Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se coc fursecurile circa 8-10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se pune pe foc gemul de portocale si cand e cald se bate bine cu mixerul. Fursecurile reci se inmoaie cu un capat in gem si se lasa sa se usuce (pe o coala de hartie). Cand sunt uscate, acelasi capat se inmoaie in ciocolata topita, apoi se pun din nou pe hartie sa se usuce. Un sfat: pentru gem si ciocolata este bine sa se foloseasca niste boluri mai adanci, astfel ca fursecurile sa se poata inmuia mai bine.
7.492 vizualizări
570 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
2. Prăjitură glazurată (Dulciuri > Creme)
3. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
4. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
5. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
6. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
7. Prăjitură de dovleac cu glazură (Dulciuri > Prăjituri)
8. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
11. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
12. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
13. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
14. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
15. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
16. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
17. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
18. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
19. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
21. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
23. Alune cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
25. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
27. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
28. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
30. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.