Escalop voievodal - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Escalop voievodal

Escalop voievodal

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g muschiulet de vita, 250 g ciuperci, 250 g cascaval, o lingura rasa cu faina, 250 g rosii, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea in felii, se bate cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu faina si se frige in ulei fierbinte. Se spala foarte bine ciupercile, se taie in felii si se calesc in grasime fierbinte. Cind sint gata, se pun in castron si se pudreaza cu piper, sare si verdeata tocata marunt. Pe fiecare felie de escalop se pune cite o lingura din compozitie, se pune deasupra cite o felie de cascaval, in mijlocul careia se pune cite o bucata de rosie curatata de pielita. Se lasa preparatul la cuptor cu foc potrivit pina cind se gratineaza frumos.
Se serveste cu garnitura de sos tomat, condimentat.
3.268 vizualizări
755 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
2. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
3. Escalop de căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Escalop de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
5. Escalop de viţel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Escalop de mînzat (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.