Ciorbă de fasole boabe (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de fasole boabe (I)

Ciorbă de fasole boabe (I)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 150-200 g fasole boabe, morcov, pătrunjel, o ceapă medie, un ardei gras, 2 roşii, 150 g sfeclă roşie, borş (zeamă de castraveti, suc de roşii sau oţet, zeamă sau sare de lămîie), leuştean, ţelină, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fasolea înmuiată în apă rece, a doua zi se limpezeşte cu apă rece şi se pune la fiert tot în apă rece. Zarzavatul şi ceapa, rase prin răzătoarea cu găuri mari, se călesc 2 minute în 50 ml untdelemn şi se adaugă în oala cu fasole. Cînd fasolea este fiartă, se pun ardeiul tăiat în felii subţiri, roşiile tăiate în felii de 2 cm, sfecla rasă prin răzătoarea cu găuri mari, şi se fierb încă 30 minute, potrivindu-se apoi gustul cu sare şi completînd cu apă, daca ciorba este prea deasă. Se acreşte după gust şi se aromează cu frunze de leuştean şi telină tăiate mărunt. Ciorba va avea culoarea roz. Se poate consuma şi rece. Şi în acest caz, fasolea se poate fierbe în oala sub presiune, împreună cu zarzavatul călit. După ce s-a deşertat în oala obişnuită, cînd dă în clocot, se adaugă celelalte ingrediente.
8.289 vizualizări
643 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.