Tuslama de burtă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Tuslama de burtă

Tuslama de burtă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg burta, zarzavat de supa, sare, piper, usturoi, 2 galbenusuri.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa.
Se serveste fierbinte.
4.409 vizualizări
785 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.