Traista ciobanului - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Preparate din mălai » Traista ciobanului

Traista ciobanului

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Mălai, pastramă de oaie, brînză de oaie, bacon feliat, ou, smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se tapetează o strachină de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mămăligă şi se umple cu pastramă de oaie făcută la grătar. Deasupra se pune brînza de oaie şi se acoperă cu mămăligă. Se pune la cuptor încins 15 minute. Cînd se scoate, se răstoarnă, se dă strachina laoparte, se pune o lingură de smîntînă şi un ochi românesc.
9.700 vizualizări
910 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.