Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Traista ciobanului

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Mălai, pastramă de oaie, brînză de oaie, bacon feliat, ou, smîntînă.

Mod de preparare: Se tapetează o strachină de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mămăligă și se umple cu pastramă de oaie făcută la grătar. Deasupra se pune brînza de oaie și se acoperă cu mămăligă. Se pune la cuptor încins 15 minute. Cînd se scoate, se răstoarnă, se dă strachina laoparte, se pune o lingură de smîntînă și un ochi românesc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.