Tobă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Tobă

Tobă

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: Un stomac de porc, 1 kg de carne de la gat, limba, 2 picioare si urechile porcului, 1/2 kg de ficat, 250 gr. de slanina, sare , piper boabe, o foaie de dafin, 1 kg muschi de porc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se pun sa fiarba intr-o oala mare plina cu apa rece, se aduna spuma de mai multe ori, se adauga sare si piper si se continua fierberea.
Cand furculita patrunde usor in carne, se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa. In timpul fierberii oala se tine descoperita. Se fierb toate pana carnea se desprinde de pe os. Se lasa sa se racoreasca putin in zeama in care au fiert, dupa care se taie totul in cuburi potrivit de mari, se amesteca slanina taiata felii, se sareaza si condimenteaza dupa gust. La fiert se pot pune foi de dafin.
4.061 vizualizări
812 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ghembetz cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tobă de casă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.