Romburi cu ciocolată - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Romburi cu ciocolată

Romburi cu ciocolată

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 400 g ciocolata menaj, 180 g unt sau margarina de prajituri, 300 g zahar tos, 3 oua, 250 g faina alba, 150 g ciocolata Toblerone (se gaseste in comert) sau ciocolata cu lapte (dar fara umplutura), 125 g migdale pisate, putina grasime pentru forme.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se zdrobeste ciocolata de menaj si se topeste impreuna cu untul pe o baie de aburi, amestecand usor.
Se porneste cuptorul.
Intr-un castron se amesteca zaharul, ouale, faina si ciocolata topita cu unt, apoi se adauga ciocolata Toblerone (sau cu lapte) tocata marunt (se poate da pe razatoarea mare).
Se pune aluatul intr-o forma unsa cu unt, cu dimensiunea de 25 x 32 cm sau un vas dreptunghiular de Jena, si se coace 35 de minute. - Cand prajitura e gata, se lasa sa se raceasca in forma, apoi i se desprind marginile cu un cutit si se rastoarna pe un fund de lemn. Se taie in romburi de 2,5 x 2,5 cm sau in alta forma dorita.
2.435 vizualizări
588 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
3. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
4. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
5. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
6. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
7. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
8. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
11. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
12. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
13. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
14. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
15. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
16. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
17. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
18. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
19. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
20. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
21. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
22. Alune cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
23. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
24. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
25. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
26. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
27. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
28. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
29. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
30. Spumă de ciocolată albă (Dulciuri > Spume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.