Salată portugheză (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Salată portugheză (II)

Salată portugheză (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 10 rosii potrivite, 200 g hering (marinat sau sarat), 100 ml lei, 20 ml suc de lamaie, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul si se curata de samanta, cu o lingurita si se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar in interior se introduce o jumate de ou, o felii de hering. Se orneaza deasupra cu maioneza si o frunzuta de patrunjel.
Se serveste la aperitiv cu tartine cu pasta de urda picanta si marar, date la cuptor circa 15-20 min.
6.017 vizualizări
948 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
4. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
7. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
10. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
12. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
14. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de cartofi cu măr şi ouă (Salate > Salate de legume)
16. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
18. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată exotică (Salate > Salate de legume)
20. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
23. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
26. Chifteluţe de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
29. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.