Salată portugheză (II) - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Salată portugheză (II)

Salată portugheză (II)

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 10 rosii potrivite, 200 g hering (marinat sau sarat), 100 ml lei, 20 ml suc de lamaie, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul si se curata de samanta, cu o lingurita si se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar in interior se introduce o jumate de ou, o felii de hering. Se orneaza deasupra cu maioneza si o frunzuta de patrunjel.
Se serveste la aperitiv cu tartine cu pasta de urda picanta si marar, date la cuptor circa 15-20 min.
6.105 vizualizări
966 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
3. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
4. Salată egipteană (Salate > Salate de legume)
5. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
6. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
8. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
9. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
11. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
13. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
16. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
17. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
18. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
19. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
20. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
21. Miel pane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
23. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.