Pulpe de pui Tandoori - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pulpe de pui Tandoori

Pulpe de pui Tandoori

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 pulpe de pui (fără piele), zeama de la o lămîie, sare, 2 linguriţe boia dulce, 2 căţei de usturoi, ghimbir, 350 g iaurt, 2 linguriţe praf de chili (roşu), cîte o linguriţă de chimen, scorţişoară şi cardamon (toate pisate), 1 vîrf de cuţit şofran, 1/2 linguriţă cuişoare măcinate.

Mod de preparare: Se spală pulpele, se zvîntă, se taie în două (la încheietură) şi se freacă bine cu zeamă de lămîie, sare şi boia.
Usturoiul şi ghimbirul se curăţă, se toacă mărunt şi se amestecă cu iaurtul şi cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui în "marinata" de iaurt şi se lasă cel puţin o oră la frigider, ca să se pătrundă.
Se scoate carnea şi se prăjeşte circa 25 de minute pe marginea grătarului, învîrtind-o de cîteva ori şi stropind-o cu marinată.
5.765 vizualizări
867 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
18. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
29. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.