Pulpe de pui Tandoori - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pulpe de pui Tandoori

Pulpe de pui Tandoori

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 pulpe de pui (fără piele), zeama de la o lămîie, sare, 2 linguriţe boia dulce, 2 căţei de usturoi, ghimbir, 350 g iaurt, 2 linguriţe praf de chili (roşu), cîte o linguriţă de chimen, scorţişoară şi cardamon (toate pisate), 1 vîrf de cuţit şofran, 1/2 linguriţă cuişoare măcinate.

Mod de preparare: Se spală pulpele, se zvîntă, se taie în două (la încheietură) şi se freacă bine cu zeamă de lămîie, sare şi boia.
Usturoiul şi ghimbirul se curăţă, se toacă mărunt şi se amestecă cu iaurtul şi cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui în "marinata" de iaurt şi se lasă cel puţin o oră la frigider, ca să se pătrundă.
Se scoate carnea şi se prăjeşte circa 25 de minute pe marginea grătarului, învîrtind-o de cîteva ori şi stropind-o cu marinată.
6.255 vizualizări
996 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
11. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
16. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu fasole verde păstăi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.