Pui în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Pui în stil spaniol

Pui în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 700 g cartofi tăiaţi felii, 3 ardei roşii tăiaţi bucăţele, 150 g cârnăciori picanţi tăiaţi segmente, 4 căţei de usturoi, 200 ml coniac, 8 pulpe de pui, 1 1/2 linguri boia, sare după gust, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat.

Mod de preparare: Toate ingredientele se pun în vas termorezistent şi mâncarea se coace în cuptor cca. 1 1/2 ore.
Se presară cu pătrunjelul tocat după ce e gata.
11.668 vizualizări
1.109 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Linguini cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tort necopt cu mandarine (Dulciuri > Torturi)
9. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Frunze de salvie în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.