Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II) |
Pui cu iaurt (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare. Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja. Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia. Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand. Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit. Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.684 vizualizări
Versiunea printabilă857 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 2. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 4. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 7. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi) 13. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi) 16. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi) 18. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi) 21. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 24. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 26. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 28. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre) 30. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri) |