Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.684 vizualizări
857 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de fructe de sezon (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)
18. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
21. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
26. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.