Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.908 vizualizări
928 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
2. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Tort Joffre (II) (Dulciuri > Torturi)
19. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Mămăligă la cuptor (II) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.