Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.959 vizualizări
943 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
7. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
8. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
12. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată de fructe cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.