Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II) |
Pui cu iaurt (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare. Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja. Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia. Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand. Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit. Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.487 vizualizări
Versiunea printabilă801 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 9. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 12. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri) 14. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi) 15. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci) 18. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri) 19. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi) 21. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi) 24. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 28. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi) 29. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) |