Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.809 vizualizări
898 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tăiţei cu sos rece de iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.