Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
5.533 vizualizări
528 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
3. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
24. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
25. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
26. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.