Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
5.422 vizualizări
508 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
4. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
15. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Baclava (II) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.