Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.727 vizualizări
871 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi)
25. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.