Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.700 vizualizări
867 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu fasole verde păstăi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
25. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.