Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.556 vizualizări
833 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
3. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
5. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
23. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.