Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.697 vizualizări
867 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
29. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.