Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.677 vizualizări
862 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pacheţele de pui cu mozzarella (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
20. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.