Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.680 vizualizări
863 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
3. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
10. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
15. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.