Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.732 vizualizări
871 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
13. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.