Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.678 vizualizări
862 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Mâncare de ardei gras cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
20. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.