Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.684 vizualizări
863 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.