Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.669 vizualizări
861 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu fasole verde păstăi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
29. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.