Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.690 vizualizări
864 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
11. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.