Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.730 vizualizări
871 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pui cu fasole verde păstăi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
19. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.