Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.675 vizualizări
862 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
20. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.