Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.686 vizualizări
863 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.