Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.672 vizualizări
861 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui cu fasole verde păstăi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.