Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.696 vizualizări
866 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.