Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.439 vizualizări
799 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
17. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.