Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.724 vizualizări
871 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
3. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
9. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.