Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.688 vizualizări
863 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.