Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.738 vizualizări
872 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
9. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.