Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.704 vizualizări
868 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
10. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
13. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
15. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.