Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.624 vizualizări
851 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
5. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.