Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.702 vizualizări
867 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
12. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.