Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.725 vizualizări
871 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.