Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.712 vizualizări
870 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
14. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
29. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.