Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.549 vizualizări
831 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.