Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.703 vizualizări
868 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
23. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
30. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.