Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.716 vizualizări
870 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
29. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.