Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.709 vizualizări
869 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.