Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.896 vizualizări
909 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
3. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
4. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
7. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Roastbeef provensal (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
14. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
16. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de macrou cu acrituri (Salate > Salate cu peşte)
18. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
21. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
23. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
24. Tort de migdale, alune sau nuci (Dulciuri > Torturi)
25. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
26. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
29. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.