Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.551 vizualizări
814 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
5. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tobă de casă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
13. Sarmale cu orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
18. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
19. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi)
21. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
22. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
23. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
29. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
30. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.