Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.780 vizualizări
882 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
7. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
8. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
18. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
19. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
20. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
22. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
24. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
28. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.