Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
5.011 vizualizări
936 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
2. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de andive, capere şi anşoa (Salate > Salate cu peşte)
4. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
10. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Somon cu paste şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciuperci cu creveţi şi cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
15. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Cuiburi de castraveţi cu unt de sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
20. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salsa de creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
28. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
29. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.