Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.943 vizualizări
919 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
3. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
4. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)
8. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
9. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
11. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
16. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piersici Melba (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
23. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
26. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
30. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.