Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.810 vizualizări
892 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
5. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
9. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
10. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sărmăluţe de primavară (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
15. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
21. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.