Flanuri de dovlecei - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Flanuri de dovlecei

Flanuri de dovlecei

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 dovlecei, 2 linguri de untdelemn de masline, 4 oua, 250 ml smantana, 1 lingura de piper verde, 50 g cascaval ras, cimbru, sare, piper negru, o bucatica de unt.

Mod de preparare: Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele. Incingeti 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie si prajiti dovleceii la foc mic.
Bateti ouale cu smantana, piperul verde, cascavalul ras, cimbrul tocat, sarea, piperul negru.
Ungeti cu unt sase castronele (boluri) egale, tapetati-le cu feliile de dovlecei, iar in mijloc puneti preparatul din oua. Bgati-le la cuptor, pe baie de aburi, vreme de 25 de minute.
Serviti flanurile caldute, insotite de o salata de rosii, asezonate cu 2-3 picaturi de Tabasco (sos iute).
3.574 vizualizări
764 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dovlecei cu umplutură colorată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sote de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
7. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Gogoşi cu dovlecei (Dulciuri > Gogoşi)
23. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.