Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
7.106 vizualizări
1.133 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
3. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
7. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
10. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
15. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Conopidă conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
21. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.