Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
7.005 vizualizări
1.104 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
9. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
17. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.