Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
6.674 vizualizări
1.006 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
7. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
19. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
22. Conopidă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.