Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
6.890 vizualizări
1.074 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Conopidă cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.