Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.170 vizualizări
1.218 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Turte de cartofi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Chifteluţe cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
17. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
21. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pârjoale cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Rozete de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
26. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Cartofi wedges (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.