Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.204 vizualizări
1.225 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Rozete de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
15. Chiftele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
17. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tocăniţă de cartofi cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Cartofi wedges (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.