Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
9.206 vizualizări
662 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
8. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
10. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
16. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Plăcintă de cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
29. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.