Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.225 vizualizări
1.232 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
12. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Cartofi noi cu mujdei de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
20. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
25. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.