Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.223 vizualizări
1.232 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Peşte cu solzi de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Cartofi copţi pe cărbuni (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
20. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.