Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
9.263 vizualizări
677 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Rozete de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Cartofi noi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
9. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
25. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cartofi in crustă de ierburi (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.