Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.207 vizualizări
1.226 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
2. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
5. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chiftele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
19. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
23. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
26. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată orientală cu cartofi şi roşii (Salate > Salate de legume)
28. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.