Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
10.338 vizualizări
956 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cartofi cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Păstrăvi fierţi cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Turte de cartofi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
24. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciulama de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.