Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.234 vizualizări
1.233 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
12. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
20. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
23. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
25. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.