Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
10.640 vizualizări
1.051 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
6. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
9. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
13. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
16. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
19. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.