Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.210 vizualizări
1.229 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
3. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
4. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
6. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
7. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
13. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cartofi acordeon (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Cartofi călugăreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.