Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.209 vizualizări
1.228 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
18. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
19. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
26. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.