Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.202 vizualizări
1.225 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
4. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
6. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
9. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
10. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
21. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
29. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
30. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.