Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
9.364 vizualizări
703 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.