Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.226 vizualizări
1.232 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
2. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
5. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de cartofi italienească (Salate > Salate de legume)
15. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
25. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.