Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.206 vizualizări
1.225 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
4. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
12. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
15. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
18. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
22. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.