Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.230 vizualizări
1.233 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
2. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
4. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
10. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
12. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
18. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.