Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.139 vizualizări
1.200 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
7. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
9. Ruladă de porc cu cremă de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
11. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
16. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
21. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Cartofi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.