Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.176 vizualizări
1.221 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
2. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cartofi cu ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
6. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ouă moi cu crochete de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Chifteluţe cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Cartofi la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Melci cu cartofi egipteni (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.