Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.198 vizualizări
1.225 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Cartofi cu legume asortate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Păstrăvi fierţi cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
13. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
17. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cartofi cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
27. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.