Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.193 vizualizări
1.221 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
6. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
13. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Cartofi cu ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Buşeuri de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.