Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
11.213 vizualizări
1.229 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Cartofi cu crustă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
30. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.