Kulebiac rusesc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Kulebiac rusesc

Kulebiac rusesc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g faina, 1 pahar lapte, 15 g drojdie, 3 oua, 1 lingura unt, sare, 1 bucatica zahar, sos de ciuperci.
Umplutura: 1/2 kg carne tocata, sare, piper, 1 ceapa, 150 g unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecind putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt si inabusita in unt, sare si piper. Se unge foarte bine o cratita si se intinde pe fund jumatate din aluat. Deasupra se asaza carnea si se acopera cu restul de aluat. Se unge capacul de aluat cu galbenus si se coace la cuptor la foc potrivit Se serveste cu sos de ciuperci.
7.422 vizualizări
987 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
4. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.