Biscuiţi cu miere - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Biscuiţi cu miere

Biscuiţi cu miere

Ingrediente: 500 g faina, 200 g miere, 100 g zahar, 100 g unt, un ou, un galbenus, 100 ml lapte, o lingurita scortisoara macinata, un virf de lingurita cuisoare macinate, o lingurita cu virf amoniac carbonic.
Glazura: un albus, 200 g zahar pudra, 50 ml zeama lamiie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Mierea se cintareste direct in castron, adaugind toate ingredientele indicate si la urma, faina cu amoniacul. Se amesteca toate, apoi se framinta cu mina 2-3 minute. Aluatul se lasa la rece 2-3 ore sau de seara pina dimineata, acoperit ca sa nu prinda crusta. Se ia din aluat cite o bucata si pe masa presarata cu faina. I se da forma de sul cu diametrul de 2 cm, care, apoi, se taie in bucati de 2 cm. Bucatile se ruleaza intre palme, formindu-se bile, care se asaza in tava presarata cu faina cu distanta de 3 cm intre ele, deoarece vor creste la copt. Tava se introduce in cuptorul bine incalzit inainte la foc mijlociu si se coc circa 30 minutem focul reducindu-se imediat la submijlociu, fara sa se deschida cuptorul 20 minute. Din cauza mierii, se rumenesc mai mult si se intaresc. Pe masura ce se coc, se asaza intr-o cratita de 4-5 l. Cind toti biscuitii sint copti, se desarta peste ei, in mai multe locuri, glazura, adunindu-se bine de pe vas cu lopatica de plastic. Cratita se prinde, apoi, de toarte, se salta in sus pentru ca biscuitii rasturnindu-se sa se unga pe toate fetele cu glazura. Dupa aceea, biscuitii se asaza pe baza lor, pe o foaie de nailon, lasindu-se 3-4 ore, pina cind se usuca glazura. Se pot pastra in cutie de metal inchisa sau in punga de nailon.
6.377 vizualizări
601 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
3. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
4. Spumă de căpşuni cu biscuiţi (Dulciuri > Spume)
5. Biscuiţi cu struguri (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
6. Biscuiţi fragezi cu cocos (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
7. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
8. Zaletti (biscuiţi veneţieni) (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
9. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
10. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Biscuiţi cu gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
14. Biscuiţi cu cremă de ness (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
15. Raţă cu miere (Mâncăruri > Fripturi)
16. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
17. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
19. Tort de biscuiţi cu cacao (Dulciuri > Torturi)
20. Salam de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
21. Tort de biscuiţi (II) (Dulciuri > Torturi)
22. Tort de miere cu nuci (Dulciuri > Torturi)
23. Tort de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Torturi)
24. Tort de biscuiţi cu cacao şi cafea (Dulciuri > Torturi)
25. Tort de biscuiţi cu cacao şi rom (Dulciuri > Torturi)
26. Tort de biscuiţi cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
27. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
28. Tort de biscuiţi (I) (Dulciuri > Torturi)
29. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
30. Tort de biscuiţi cu şerbet (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.