Zaletti (biscuiţi veneţieni) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Zaletti (biscuiţi veneţieni)

Zaletti (biscuiţi veneţieni)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g mălai, 250 g făină, 150 g zahăr, 4 ouă, 200 g unt, 100 g stafide, 1 lămîie rasă, vanilie, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pentru a prepara aceşti biscuiţi tipici, trebuie să amestecaţi bine zahărul cu ouăle şi să lăsaţi stafidele să se înmoaie în apă călduţă. În alt vas, puneţi făina şi mălaiul, un vîrf de cuţit de sare, vanilia şi lămîia rasă şi amestecaţi-le. Apoi adăugaţi restul la acest amestec, fără a vă opri din frămîntare. Tăiaţi aluatul rezultat în bucăţele de 3-4 cm şi daţi o formă romboidală.
Puneţi-le la copt în cuptor la o temperatură de 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20 min.
La sfîrşit, după ce îi scoateţi din cuptor, presăraţi deasupra zahăr pudră.
4.108 vizualizări
650 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.