Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Zaletti (biscuiți venețieni)
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 250 g mălai, 250 g făină, 150 g zahăr, 4 ouă, 200 g unt, 100 g stafide, 1 lămîie rasă, vanilie, sare.

Mod de preparare: Pentru a prepara acești biscuiți tipici, trebuie să amestecați bine zahărul cu ouăle și să lăsați stafidele să se înmoaie în apă călduță. În alt vas, puneți făina și mălaiul, un vîrf de cuțit de sare, vanilia și lămîia rasă și amestecați-le. Apoi adăugați restul la acest amestec, fără a vă opri din frămîntare. Tăiați aluatul rezultat în bucățele de 3-4 cm și dați o formă romboidală.
Puneți-le la copt în cuptor la o temperatură de 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20 min.
La sfîrșit, după ce îi scoateți din cuptor, presărați deasupra zahăr pudră.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.