Tort Sacher (I) - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Tort Sacher (I)

Tort Sacher (I)

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g unt, 8 oua, 250 g zahar, 125 g faina, 200 g ciocolata, coaja de lamaie rasa, unt pentru uns tava.

Mod de preparare: Se freaca spuma untul. Se adauga pe rand 8 galbenusuri, zaharul, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. La urma se pune putina coaja rasa de lamaie si cele 8 albusuri batute spuma. Din aceasta compozitie se coc 2 foi de marime egala, in tavi bine unse cu unt. Se pune intre foi marmelada. Se glaseaza cu ciocolata, iar deasupra se pune frisca batuta.
9.813 vizualizări
575 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
2. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi)
6. Tort de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Torturi)
7. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
9. Tort Schwarzwald (Dulciuri > Torturi)
10. Tort de portocale cu rom şi pişcoturi (Dulciuri > Torturi)
11. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
14. Tort cu mere şi dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
15. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
16. Tort de vară (Dulciuri > Torturi)
17. Tort cu lichior de ouă (Dulciuri > Torturi)
18. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tort Fulger (Dulciuri > Torturi)
22. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
25. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
29. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.