Supă de peşte finlandeză - reţetă tradiţională din Finlanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Finlanda » Supă de peşte finlandeză

Supă de peşte finlandeză

Reţetă tradiţională din Finlanda
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1-1,5 l apa sau apa in care a fiert pestele, 1-2 cepe, 5-6 mirodenii, sare dupa gust, 4-5 cartofi, aproximativ 1,5 kg de file de peste, marar, patrunjel si usturoi.

Mod de preparare: Curata cepele si injumatateste-le. Pune apa la fiert impreuna cu ceapa si mirodeniile. Fierbe pana cand apa are gust si aroma. Curata si taie cartofii in bucatele. Taie deasemenea si pestele. Strecoara apa fiarta si adauga cartofii si lasa-I sa fiarba timp de 10 minute. Adauga apoi pestele si fierbe supa in continuare pana cand este gata. Marunteste mararul, patrunjelul si usturoiul si adauga-le in supa cu cinci minute inainte de a inlatura supa de pe foc.
Se serveste cu crutoane.
7.914 vizualizări
1.191 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ouă suedeze cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Peşte în aspic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă de chimen cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de hasmaţuchi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Clătite cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă de roşii cu fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.