Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.488 vizualizări
1.078 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
14. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
20. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
22. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
24. Sos salsa verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de ouă cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
29. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.