Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.779 vizualizări
1.156 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
5. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
7. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
15. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
19. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
23. Ouă cu sos de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
26. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
27. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.