Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.918 vizualizări
1.196 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
2. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
4. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
5. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos tzatziki (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
15. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
19. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe)
20. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos muselin (Sosuri > Sosuri albe)
23. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
27. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
30. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.