Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.778 vizualizări
1.156 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
2. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
5. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
10. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci)
12. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
13. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
17. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
23. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
25. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
26. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.