Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.733 vizualizări
1.140 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci)
3. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
6. Penne cu sos de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
10. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
11. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos de mărar cu ou (Sosuri > Sosuri albe)
17. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
19. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Păstrăv cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.