Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
8.218 vizualizări
747 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
19. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
20. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe)
21. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
27. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
29. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.