Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
8.331 vizualizări
769 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
2. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
8. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
11. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
12. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
25. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.