Sos Puttanesca - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Puttanesca

Sos Puttanesca

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 4 fileuri de ansoa in ulei, 2 linguri de capere, boia iute, 15 masline verzi, 15 masline negre fara simburi, 1 lingura de pasta de tomate, 4 rosii, 3 linguli de ulei de masline, busuioc tocat, 30 g parmezan ras.

Mod de preparare: Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate. Se lasa pina ceapa devine stravezie. Se adauga pasta de rosii si rosiile jupuite si sfarimate, caperele, maslinele si boiaua. Se fierbe la foc mic 10-15 min. Se da la o parte, se adauga busuiocul si parmezanul. Se poate trece 15 secunde la mixer. Se toarna peste paste.
9.828 vizualizări
1.166 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
2. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
7. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
9. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
18. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
19. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.