Falafel turcesc - reţetă tradiţională din Turcia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Falafel turcesc

Falafel turcesc

Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei.
Se pun in pita, piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta.
13.469 vizualizări
1.088 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri)
4. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.