Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Falafel turcesc
Rețetă tradițională din Turcia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei.
Se pun in pita, piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.