Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Biftec corsican |
Biftec corsican
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 6 felii de muşchi de vită, ulei, oţet, sare, usturoi, verdeaţă, muştar. Mod de preparare: Se spală carnea, se şterge cu un prosop şi se taie felii, care se ung cu puţin ulei şi putin muştar, se aşează unele peste altele şi se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot şi se lasă pe o farfurie, la cald. În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oţetul şi se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri. Se servesc calde, cu garnitură de legume.
7.105 vizualizări
Versiunea printabilă1.183 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Biftec la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 3. Biftec cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 4. Biftec de vită (Mâncăruri > Fripturi) 5. Biftec grecesc (Mâncăruri > Fripturi) 6. Biftec cu ou (Mâncăruri > Fripturi) 7. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi) 8. Biftec în făină (Mâncăruri > Fripturi) 9. Biftec pe piatră (Mâncăruri > Fripturi) 10. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi) 11. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) |