![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Biftec corsican |
Biftec corsican
![]() Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 6 felii de muşchi de vită, ulei, oţet, sare, usturoi, verdeaţă, muştar. Mod de preparare: Se spală carnea, se şterge cu un prosop şi se taie felii, care se ung cu puţin ulei şi putin muştar, se aşează unele peste altele şi se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot şi se lasă pe o farfurie, la cald. În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oţetul şi se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri. Se servesc calde, cu garnitură de legume.
7.229 vizualizări
1.213 tipăriri 10 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |