![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Biftec corsican |
|
Biftec corsican
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 6 felii de muşchi de vită, ulei, oţet, sare, usturoi, verdeaţă, muştar. Mod de preparare: Se spală carnea, se şterge cu un prosop şi se taie felii, care se ung cu puţin ulei şi putin muştar, se aşează unele peste altele şi se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot şi se lasă pe o farfurie, la cald. În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oţetul şi se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri. Se servesc calde, cu garnitură de legume.
7.401 vizualizări
1.256 tipăriri 10 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|