Biftec corsican - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Biftec corsican

Biftec corsican

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 felii de muşchi de vită, ulei, oţet, sare, usturoi, verdeaţă, muştar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală carnea, se şterge cu un prosop şi se taie felii, care se ung cu puţin ulei şi putin muştar, se aşează unele peste altele şi se lasă la rece o oră. Apoi se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte. Se scot şi se lasă pe o farfurie, la cald.
În uleiul în care s-a prăjit carnea, se pune oţetul şi se amestecă, apoi se adaugă usturoi după gust, o lingură de pătrunjel verde tocat, se fierbe cîteva minute, după care se răstoarnă sosul peste biftecuri.
Se servesc calde, cu garnitură de legume.
5.036 vizualizări
588 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Biftec grecesc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Biftec pe piatră (Mâncăruri > Fripturi)
4. Biftec cu ou (Mâncăruri > Fripturi)
5. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Biftec în făină (Mâncăruri > Fripturi)
7. Biftec de vită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Biftec la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Biftec cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.