Tavu Gogsu - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tavu Gogsu

Tavu Gogsu

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un piept de pui, 150 g orez, 60 ml apa, 1 l lapte, 240 g zahar, o lingurita chimen.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se lasa orezul in apa calduta timp de 2 ore, dupa care se scurge si se pune in robot, pina se farimiteaza. Se amesteca orezul cu laptele si se lasa pe foc cinci minute sau pina se ingroasa. Se adauga fisiile de piept de pui. Se mai lasa 5 minute. Se face focul mic si se adauga zaharul, dupa care se lasa vasul pe foc pina cind acesta se topeste. Se pune in castronele si se presara chimen.
Se serveste rece.
5.095 vizualizări
740 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    









   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.