Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Teriyaki |
Teriyaki
Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 200 g piept pui, 50 g gogosari, 50 g ardei capia, sos de smintina, delikat, condimente pui, 50 g margarina. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot. Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.
7.215 vizualizări
Versiunea printabilă1.009 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Peşte Teriyaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |