Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Teriyaki
Rețetă tradițională din Japonia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g piept pui, 50 g gogosari, 50 g ardei capia, sos de smintina, delikat, condimente pui, 50 g margarina.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot.
Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.